Lasertherapie

Revicura, gevestigd in Gastel, is een praktijk voor blessureherstel waar ik uw klachten behandel door middel van High intensity lasertherapie.

High intensity lasertherapie: laat u sneller herstellen van uw blessure.

High intensity lasertherapie stimuleert het zelfherstellend vermogen van de lichaamscellen waardoor blessures sneller kunnen genezen. Wanneer andere therapievormen niet het gewenste resultaat geven, te pijnlijk of te belastend zijn, is High intensity lasertherapie wellicht de oplossing voor u.

De behandeling is veilig, niet intensief, pijnloos en geeft snel resultaat.

Ook in combinatie met andere therapievormen kan high intensity lasertherapie een goede toevoeging zijn op uw behandelplan om het genezingsproces te versnellen.

U kent misschien Low Level Lasertherapie of High Power lasertherapie. High intensity lasertherapie is de geavanceerde versie en is te onderscheiden ten opzichte van andere lasers. Er wordt nu meer vermogen geleverd en dat zorgt ervoor dat de laser dieper in het weefsel en spieren doordringt.
U zal nu nóg sneller resultaat behalen met minder behandelingen ten opzichte van andere lasertherapieën.

Patiënten die behandeld zijn met high intensity lasertherapie hebben een sterke vermindering tot een totale afname van (pijn)klachten en ervaren een aanzienlijke verbetering van het behandelde gebied.

Lasertherapie kan bij veel klachtenbeelden worden ingezet zoals bij artrose, een tenniselleboog, slijmbeursontsteking, hielspoor, carpaal tunnelsyndroom en chronische wonden. Klik hier voor de volledige lijst van indicaties en om te zien of uw klachten door middel van lasertherapie behandeld kunnen worden.

Ik gebruik de high intensity laser omdat deze nieuwe behandelmethode zeer effectief is bij het creëren van een optimale genezingsomgeving die ontstekingen, zwelling, spierpijnen, stijfheid en pijn vermindert.

Zoekt u een behandeling die niet belastend is voor uw blessure en wilt u snel uw sport of dagelijkse handelingen weer op kunnen pakken? Neem dan contact op voor meer informatie of maak een afspraak via het contact formulier op de website. Ik zie u graag bij mij in de praktijk gevestigd aan de Grensweg 17 in Gastel, gemeente Cranendonck.

Lasertherapie