Wie ben ik

Sandra Lammers oprichtster van Revicura.

Jullie zullen mij misschien al kennen vanuit de fysiotherapeutische praktijk waarin ik werkzaam ben. In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Zuyd hogeschool in Heerlen en ik ben direct daarna gaan werken in de fysiotherapeutische praktijk.

Tijdens mijn werkzaamheden in de praktijk kom ik veel mensen tegen met veel uiteenlopende klachtenbeelden en blessures. Het doel is om de patiënt zo snel mogelijk te kunnen laten herstellen van zijn of haar klachten.

Ik kwam in aanraking met de werking van high intensity lasertherapie en was erg geïnteresseerd en nieuwsgierig in de werking hiervan.

Hoe mooi zou het zijn om op deze manier mensen nóg beter en sneller te kunnen behandelen tijdens het herstellen van zijn of haar blessures?

Patiënt en zijn herstel staat op nummer één.

Door mee te kijken met collega’s heb ik de werkwijzen van de lasertherapie kunnen zien en ik stond versteld van de behaalde resultaten. Hiervan werd ik enthousiast en heb ik vertrouwen gekregen in de werking van medische lasertherapie.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut wil ik mensen nog iets extra’s kunnen bieden; net dat beetje extra om hun herstel zoveel mogelijk te bevorderen. Dit heb ik gevonden in de high intensity lasertherapie en ik ben daarom hierin mijn eigen praktijk gestart.